محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد

قطعنامه آتش بس فوری در نوار غزه در سازمان ملل تصویب شد

قطعنامه آتش بس فوری در نوار غزه در سازمان ملل تصویب شد منابع خبری شامگاه جمعه گزارش دادند که لحظاتی پیش قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی با موضوع درخواست آتش بس فوری به تصویب رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر. مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیش نویس قطعنامه‌ای غیر الزام‌آور که خواستار برقراری آتش‌بس انسان‌دوستانه در غزه است را با ۱۲۰ رأی موافق به تصویب رساند.

 

به گزارش فلسطین الیوم، لحظاتی پیش قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی با موضوع درخواست آتش بس فوری در غزه به تصویب رسید. که در آن خواستار آتش بس فوری بشردوستانه برای توقف درگیری‌ها در نوار غزه شد.

 

در همین راستا، ریاض منصور، نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل با اشاره به نیاز مبرم مردم غزه به اقلام دارویی و کمک‌های بشردوستانه از اقدام شجاعانه اعضای کشورهای عضو سازمان ملل متحد در تصویب پیش نویس قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی در توقف درگیری در غزه قدردانی کرد.

 

قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در حمایت از فلسطین با ۱۲۰ رأی موافق، ۱۴ رأی مخالف و ۴۵ رأی ممتنع تصویب شد.

 

این در حالی است که از ساعاتی پیش جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حمله بی‌وقفه به مناطق مختلف نوار غزه را شروع کرده‌اند و صدای آمبولانس‌ها در مناطق مورد حمله شنیده می‌شود.

 

مقام‌های رژیم صهیونیستی از گسترش عملیات زمینی در غزه و رسانه‌های فلسطینی نیز از مقابله رزمندگان مقاومت با حملات صهیونیست‌ها خبر داده‌اند.

 

تحلیلگران می‌گویند که ارتش اشغالگر به منظور آمادگی برای کشتارهای بی‌سابقه در ساعات آینده، خطوط ارتباطی در غزه را به طور کامل قطع کرده است.

 

در پی این حمله گسترده، برای تظاهرات در شهرهای کرانه باختری و قدس اشغالی جهت محکومیت این حمله فراخوان داده شد.

 

آژیرهای هشدار در شهرهای تل‌آویو، اسدود، الرمله، فرودگاه اللد و شهرک «مودیعین» در شمال غربی قدس به صدا درآمدند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار